Kopalnice

Celovita ponudba

kopalnic

Ponudbo kopalnic si lahko ogledate v salonih kopalnic v vseh treh trgovinah MEGADOM – v Podskrajniku, Ribnici in Krškem.

Opremljate ali prenavljate kopalnico?

Načrtovanje prenove in opreme kopalnice je lahko stresno opravilo, polno izzivo. Včasih so naše vizije v glavi odlične, potem pa se izkaže, da v resnici ne bodo funkcionalne. S pomočjo 3D izrisa si lahko vizijo iz glave preslikamo na papir in imamo tako lažjo predstavo, kaj in kako bo izgledalo in funkcioniralo.

S pomočjo računalniškega programa Visoft 3D, ki ponuja celovito načrtovanje, rešitev in ogled končnega videza vaše sanjske kopalnice, si lahko prve ideje na papir prenesete sami. Svoj izris nam lahko nato pošljete ali pa se z njim oglasite v najbližjem Megadomovem salonu kopalnic, kjer vam bodo naši prodajalci na podlagi vaših želja svetovali, ponovno detajlno izrisali kopalnico in pomagali pri nakupu.

S klikom na spodnjo povezavo spremenite svoje vizije o sanjski kopalnici v resničnost!

Pošljite svoje ideje!

Opremljate kopalnico?

Uporabite brezplačen program ViSoft 3D in vizije preslikajte v resničnost.

Če imate pametni telefon ali tablični računalnik, imamo pravi predlog za vas! Mobilna aplikacija ViSoft 360 lahko odpre izjemne panoramske prizore kar v napravi iOS ali Android. S funkcijo nadzora gibanja se lahko premikate po prizoru, povečate ali sprehajate po celotni panorami, samo s prsti ali žiroskopom. Si želite novih projektov? Pridobite jih lahko s prenosom ali pa jih dodate kot datoteke v svojo mobilno napravo. Če želite namestiti aplikacijo, izberite svojo platformo z gumbi spodaj.